Novosti

 • 30. rujan 2016.

  ZLATNE RUKAVICE

  Jeste li spremni na nokaut? Komedijom, naravno. Zlatne rukavice su priča o sportskoj borbi kao metafori života, koja nas uvodi u svijet pobjede i poraza, krvi i znoja, suza i smijeha, koji odlikuju svaku sportsku priču, ali i onu životnu.
 • 29. rujan 2016.

  Koncert "IDA GAMULIN"

  Osebujan pijanizam Ide Gamulin već 30 godina plijeni pozornost domaće i svjetske glazbene scene. Posljednji recitali u koncertnim dvoranama  Stockholma, Praga, Osla i Bruxellesa te uskoro i Amsterdama, govore o njezinom umjetničkom putu započetom u Londonu osvajanjem prestižne nagrade Myra Hess i debutom u Queen Elizabeth Hall-u.
 • 21. rujan 2016.

  Koncert vokalnog sastava "UNDIVIDED"

  "Undivided" je mladi vokalni sastav poznat po svojem osobitom  "a cappella" stilu. U petnaest godina dugoj glazbenoj karijeri izdali su pet albuma, zaradili šest CARA Awards nominacija te osvojili dvije CARA Awards nagrade u 2010. godini za najbolji religiozni album i skladbu. U 2011. su osvojili ARPA Award za najbolji vokalni album.

 • 20. rujan 2016.

  "Čekaonica d.o.o." u Osijeku

  Kazalište "Zorin dom" gostovat će s predstavom "Čekaonica d.o.o." u Osijeku 20. rujna u 20 sati. Predstava je nastala prema suvremenom djelu Luigia Lunarija "Trojica na ljuljački".