Novosti

 • 22. srpanj 2016.

  Upisi u studije kazališta "Zorin dom"

  Obavještavamo sadašnje, bivše i buduće studijevce da se upisi u Baletni i Dramski studio, Dječji zbor "Zorica" i PHPD "Zora" vrše od ponedjeljka 25. srpnja. Prijave za upise možete ispuniti na porti kazališta svaki radni dan od 9 do 14 sati ili ih skinuti sa dolje navedenog linka te ih dostaviti u kazalište.
 • 16. srpanj 2016.

  Karlovac Piano Festival

  Finale 3. Karlovačkog međunarodnog klavirskog natjecanja, u sklopu Karlovac Piano Festivala, održat će se u Zorin domu u subotu, 16. srpnja u 19 sati. Festival i natjecanje, u organizaciji Glazbene škole Karlovac, postali su neizostavni dio kulturnog života Karlovca i jedno od ljetnih događaja preporučenih od Zaklade Alink-Argerich. Sama Zaklada Alink – Argerich vodeća je za informiranje, podršku i savjetovanje za glazbenike i organizatore najvećih svjetskih festivala i natjecanja. • 13. srpanj 2016.

  Karlovački susreti kulture

  Povodom održavanja 437. rođendana Grada Karlovca organizirat će se programi pod nazivom "Karlovački susreti kulture" u periodu od 25. lipnja do 13. srpnja 2016. godine. U sklopu programa održat će se 3. Karlovački kazališni festival (KAKAFE) i 3. Hrvatska flautistička akademija.

  Program za Dan grada 2016.:
  docs/zorindomHR/documents/76/2.1/Original.pdf

 • 07. srpanj 2016.

  Plesna predstava "Invisible time"

  Invisible Time

  glazbeno - plesno djelo za plesača, udaraljkašicu i elektroniku

  praizvedba 20.04.2015. (narudžba HDS MBZ)
  Melita Spahić Bezjak, koreograf
  Ana Horvat, kompozitor
  Kaja Farszky, udaraljkašica
  Zvonimir Kvesić, plesač
  Bojan Gagić , svjetlo
  Jeffrey James, scenografija
  Irena Kljajić, Matea Matejaš , kostimi - studentice Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, mentorica Doc. art. Ivana Bakal
  Zvonimir Ferina, fotografija
 • 06. srpanj 2016.

  EXIT TEATAR: "Disco svinje"

  Ovo je priča o mladim ljudima s ruba društva, ruba odgoja,
  ruba kojim se kreću opasni za sebe i druge.
  Kroz njihove postupke zrcali se društvo
  i obitelji bez previše nade.
 • 05. srpanj 2016.

  HNK u Varaždinu: "Balade Petrice Kerempuha"

  Predstavom "Balade Petrice Kerempuha" Georgiij Paro, zasigurno jedan od najvećih hrvatskih redatelja i najvećih krležijanaca sa sjajnom glumačkom ekipom HNK u Varaždinu stvara izniman kazališni čin koji izvire iz Krležina teksta, poziva se na sadašnjost, a teatralizacijom kreće u sferu svojevrsne kazališne metafizike.

 • 04. srpanj 2016.

  VAŽNA OBAVIJEST!!!!

  Obavještavamo našu cijenjenu publiku da VIŠE NEMA ulaznica koje su predviđene za sva događanja u zatvorenim prostorima, a vezano uz rođendansku proslavu grada Karlovca!!!!
 • 04. srpanj 2016.

  Karlstadt Kunst Cabaret

  Na duhovit i zanimljiv način Karlovački pelivani stvorili su u ovom umjetničkom kabareu koherentan satirički kolaž kritizirajući hrvatsku političku scenu, društvo i mentalitet. Pelivani progovaraju o onome što se mnogi boje reći, govore o svemu onome što su parametri u našem društvu, a što ne bi trebali biti. Kabaret započinje prikazom kako su Karlovčani preživjeli sva povijesno-politička previranja od najezde Turaka, Prvog svjetskog rata, Drugog svjetskog rata, Domovinskog rata te ulaska u EU.

 • 03. srpanj 2016.

  Kazališna grupa Lectirum: "Shirley Valentine"

  Romantična monokomedija "Shirley Valentine" ispovijed je žene koja je bila rezignirana, tj. pomirena sa sudbinom prihvaćanja onoga što je neizbježno pa je kroz to postala smirena, pomalo ravnodušna, osjećala je tihu bol.

 • 02. srpanj 2016.

  Koncert "Žiga i Bandisti"

  "Žiga i Bandisti" je naziv hrvatskog etno sastava. Mirko Švenda pod nadimkom "Žiga" bavi se glazbom od rane mladosti kao pjevač i svirač. Svirao je i u pratećem sastavu Tomislava Ivčića. Poslije tragične smrti Tomislava Ivčića, počeo je pjevati međimurske narodne pjesme na moderan način. Objavio je pet albuma u vlastitoj diskografskoj kući "Muraland-Švenda" te jedan za "Croatia Records".

 • 01. srpanj 2016.

  Koncert: Vokalna grupa "Karlovčanke" i Folklorna družina "Vuga"

  Vokalna grupa „Karlovčanke“ i Folklorna družina „Vuga“ ove godine će svojim zajedničkim nastupom obilježiti 437. rođendan grada Karlovca na Starom gradu Dubovac, 1. srpnja u 21 sat. Na programu će biti vokalne izvedbe ovih dviju grupa koje će nas provesti tradicionalnom, domaćom i starogradskom pjesmom kroz Lijepu našu. U sklopu cjelovečernjeg koncerta, osim dobre zabave, posjetioci će moći kušati proizvode iz gastro-enološke ponude te još pokoje zanimljive proizvode koji će biti priređeni u suradnji sa našim lokalnim proizvođačima.