Novosti

 • 30. lipanj 2016.

  Koncert Viktor Vidović i Enes Kišević

  Već nekoliko godina za redom, Viktor Vidović nastupa na Starom gradu Dubovac kao poklon građanima grada Karlovca. Na koncertu koji će biti u četvrtak, 30. lipnja u 21 sat, izvest će raznovrstan program od baroka, španjolskih skladatelja, autorskih skladbi, presjek kroz južnoameričke skladbe.

 • 30. lipanj 2016.

  Teatro dei Venti: "Il Draaago"

  Spektakl "Il Draaago" ulični je spektakl u izvedbi Teatro dei Venti iz Modene. U Karlovcu će nastupiti u četvrtak, 30. lipnja u 22 sata na igralištu Sokolskog doma kao poklon građanima i gradu za njegov 437. rođendan.
 • 29. lipanj 2016.

  Koncert Chorus Carolostadien "Civitas Carolostadien"

  Chorus Carolostadien ove godine slavi "punoljetnost" i u svojih vrlo aktivnih 18 godina rada pohodio je razne festivale i natjecanja, što domaća tako i međunarodna, na kojima je osvajao razne nagrade i priznanja.

 • 29. lipanj 2016.

  VAŽNA OBAVIJEST!

  Zbog najave lošeg vremena, večerašnji koncert renesansnog ansambla "Marco Polo" koji se trebao održati na Starom gradu Dubovac, premješta se u kazalište Zorin dom sa početkom u 21 sat.

 • 28. lipanj 2016.

  Izložba fotografija Denisa Stošića "Nevidljivi"

  Radi se o fotografijama karlovačkih obrtnika, hobista, sportaša i umjetnika snimljenih u njihovom radnom okruženju. Cilj je javnosti prikazati skrivene svjetove ljudi koji svojim rukama, kreativnom energijom i srcem stvaraju nove vrijednosti.