Novosti

 • 27. ožujak 2016.

  Međunarodna poruka za Svjetski dan kazališta

  Svjetski dan kazališta obilježava se 27. ožujka svake godine, a poruku koja će taj dan biti pročitana u svim kazalištima svijeta te ju je za ovu prigodu napisao kazališni redatelj Anatolij Vasiljev glasi:

 • 19. ožujak 2016.

  HNK ŠIBENIK: "MATILDA"

  Gradsko kazalište "Zorin dom" ove je godine domaćin centralne proslave obilježavanja Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade i Svjetskog dana lutkarstva Hrvatskog centra UNIMA i Hrvatskog centra ASSITEJ, a program proslave održat će se 19. i 20. ožujka sa početkom u 11 sati. Obilježavanje započinje predstavom "Matilda" u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta iz Šibenika, a u režiji Nine Kleflin.

 • 14. ožujak 2016.

  "Zorin dom" na Vukovarskom lutkarskom proljeću

  Vukovarsko lutkarsko proljeće je hrvatska kulturna manifestacija. Tradicionalni je susret hrvatskih lutkarskih kazališta, a gostuju i lutkarska kazališta iz susjednih država. Održava se od 1996. godine, a pod pokroviteljskom hrvatskog ogranka UNIMA-e, svjetske organizacije koja promiče lutkarstvo u svijetu. Organizira ga kazališna družina "Asser Savus".

 • 05. ožujak 2016.

  Karlstadt Kunst Cabaret

  Sjajna predstava "Karlstadt Kunst Cabaret" oduševila je mnoge gledatelje na brojnim gostovanjima pa će tako u nedjelju 6. ožujka u 19:30 sati gostovati i u Virovitici na VIRKAS festivalu, a odmah dan kasnije (ponedjeljak, 7. ožujka u 20 sati) u Varaždinu na festivalu "7. tjedan smjeha".