Novosti

 • 25. siječanj 2016.

  Otvorenje 43. Zimske likovne kolonije

  ZILIK je tradicionalna Zimska likovna kolonija, sporedna, ali izuzetno vrijedna i značajna djelatnost Doma za djecu "Vladimir Nazor" na kojoj se okupljaju mnogobrojni umjetnici, prijatelji djece.
  Siječanj u Domu za djecu "Vladimir Nazor" mjesec je kreativnosti, inovativnosti, umjetnosti i prije svega mjesec suradnje i zajedništva različitih čimbenika hrvatskog društva. Upravo je ta suradnja i zajedništvo najznačajniji doprinos ZILIK-a društvu u posljednjih nekoliko desetljeća uz naravno značajnu kolekciju umjetnina nastalu darovanjem likovnih stvaralaca. • 23. siječanj 2016.

  Koncert "Sevdah & Panonika"

  Zrinka Posavec i njezini glazbenici mijenjaju boje etno glazbe, a u svojim izvedbama starogradskih pjesama i sevdalinki donose sasvim novi zvuk. Pjevačica koristi različite pjevačke stilove i tehnike, njezin glas iznenađuje mekoćom i publiku spontano inspirira da i sama zapjeva. U pratnji kreativnih glazbenika Zrinka Posavec svojim načinom muziciranja iskazuje poštovanje prema generacijama i prostorima u kojima su nastajale starogradske pjesme Panonije i sevdah.

 • 16. siječanj 2016.

  VAŽNA OBAVIJEST!!!!

  Zbog velikog interesa publike obavještavamo sve da ćemo u subotu 16. siječnja 2016. i nedjelju 17. siječnja 2016. u 11 sati održati reprizu "Oglednog sata 1 i 2" kako bi svi zainteresirani mogli pogledati priredbu koju su za nas pripremili najmlađi polaznici Baletnog studija.