Novosti

 • 31. prosinac 2015.

  ČESTITKA

  Sretnu, uspješnu i veselu Novu 2016. godinu želi vam ravnatelj i djelatnici Gradskog kazališta "Zorin dom" !!!
 • 30. prosinac 2015.

  Doček Stare godine uz "Karlstadt Kunst Cabaret" i prigodni program

  Dok svi ispraćaju Staru godinu, u Zorin domu se priprema nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje: Doček Stare! Ova originalna manifestacija se održava 30. prosinca uz predstavu "Karlstadt Kunst Cabarett" i prigodni program. 
  U predstavi Pelivani na duhovit i zanimljiv način dočaravaju kako su Karlovčani preživjeli sva povijesno-politička previranja od najezde Turaka, Prvog svjetskog rata, Drugog svjetskog rata, Domovinskog rata te ulaska u EU.

 • 28. prosinac 2015.

  Svečani novogodišnji koncert

  Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora, Karlovački komorni orkestar i Puhački orkestar grada Karlovca svojim će nastupima obilježiti svečani tradicionalni karlovački Novogodišnji gala koncert.

 • 19. prosinac 2015.

  Teatar Kerekeš: "Dimnjačar"

  Legendarne dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom jednostavnog čovjeka vrlo lako uspostavljaju komunikaciju s publikom. Tako protagonist ove monodrame, dimnjačar Štef koji dolazi na pauzu, neprestance mami iz gledateljstva salve smijeha, ne dopuštajući mu da se bar na čas odmori.

   

 • 13. prosinac 2015.

  Animirani film: "Mali princ"

  U nedjelju, 13.12. u 11, 16 i 19 sati u Zorin domu će se (u organizaciji Kinokluba Karlovac i Zorin doma) prikazivati animirani sinkronizirani film „Mali princ“.