Novosti

 • 26. rujan 2015.

  Vanzemaljci - VIKEND MATINEJA

  U drugoj vikend matineji u novoj sezoni, 26. i 27. rujna u 11 sati u Zorin domu gledat ćemo dječju predstavu "Vanzemaljci". Predstava kombinira glumu i lutkarstvo koristeći tehnike teatra sjena, UV teatra, gigantske lutke i slično. Autorski tim čine Peđa Gvozdić, Giulio Settimo i Vanja Gvozdić.

 • 19. rujan 2015.

  Prva vikend matineja u novoj sezoni

  19. i 20. rujna u 11 sati predstavom "Peća i vuk" započet će prva vikend matineja u novoj sezoni. Predstavu su režirali Mirel Huskić, Peđa Gvozdić i Giulio Settimo, a vidjet ćete priču o susretu Peće i vuka koji će svaki lik prepričati na svoj komičan način i također ćete vidjeti da ponekad neke stvari nisu onakve kakvima se čine.

 • 19. rujan 2015.

  PREMIJERA: "Igre oko smrti/Šifra: Krizantema"

  Nakon uspješno odigrane predstave "Igre oko smrti/Šifra: Krizantema" u atriju Veleučilišta u sklopu proslave Dana Grada, slijedi i njezina svečana premijera u Zorin domu 19. rujna u 20 sati. Predstava je nastala prema dijelovima ciklusa drama "Igre oko smrti" Marijana Matkovića.

 • 18. rujan 2015.

  Dječja predstava "Peća i vuk" sudjeluje na 48. PIF-u

  Međunarodni festival kazališta lutaka PIF je festival na kojem se predstavljaju najpoznatija lutkarska kazališta i predstave. Jedinstveni je takav festival u Zagrebu i Hrvatskoj. Predstavama, izložbama, okruglim stolovima, seminarima, lutkarskim radionicama, filmovima, izdavačkom djelatnošću, uličnim programima i različitim drugim događanjima predstavlja se hrvatsko i svjetsko lutkarstvo.