Novosti

 • 14. srpanj 2015.

  2. Međunarodno klavirsko natjecanje - KARLOVAC PIANO FESTIVAL

  Karlovački Klavirski Festival / Međunarodno Klavirsko Natjecanje održat će se u gradu Karlovcu od 10. do 17. srpnja 2015. godine. Edukativne aktivnosti i prva faza klavirskog natjecanja održat će se u Glazbenoj Školi Karlovac, jednoj od najstarijih glazbenih institucija te vrste u ovom dijelu Europe (osnovanoj 1804.).

 • 12. srpanj 2015.

  2. Hrvatska flautistička akademija

  2. Hrvatska flautistička akademija održat će se od 5. do 12. srpnja u Zorin domu u sklopu obilježavanja proslave Dana grada Karlovca. Organizatori i domaćini su Gradsko kazalište "Zorin dom" i Petar Ćurić Agencija.

 • 11. srpanj 2015.

  "Zorice" nastupaju na Dječjem festivalu u Kraljevici

  Dječji festival "Dječji dani" ovog će vikenda na rivi u Kraljevici okupiti razne dječje zborove i plesne skupine iz raznih krajeva Hrvatske. Nastupit će djeca iz Vukovara, Đakova, Osijeka, Ogulina, Rijeke, a među nima je i naš Dječji zbor "Zorica".
 • 10. srpanj 2015.

  HNK Osijek: "Nabucco"

  U petak, 10. srpnja u 21 sat, u Sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu, Hrvatsko narodno kazalište iz Osijeka izvest će poznatu operu Giuseppe Verdia u četiri čina "Nabucco". Libreto je napisao Temistocle Solera prema drami Nabucodonosor Augustea Ancie-Bourgeoisa i Francisa Cornua.

 • 06. srpanj 2015.

  Kazalište Virovitica: "Legenda o Svetom Muhli"

  Snalažljivi fra Muhlo poznaje „vjeru“, ali i želje, probleme i stremljenja svoje pastve - u „dušu“. Nizom intervencija u situacije i odnose - kako na ovom tako i na „onom“ svijetu - dolazi do zabranjenih tjelesnih naslada, punih vreća novaca, pa čak i beatifikacije.
 • 06. srpanj 2015.

  Dječji zbor "Zorica" nastupa na festivalu "Mali Split"

  U ponedjeljak, 6. srpnja, večer nakon završetka Festivala zabavne glazbe Split, Prokurative će ponovno otvoriti srca za pjesmu, i to onu najljepšu, dječju, na festivalu “Mali Split”. Ovogodišnja manifestacija doista je posebna, ne samo zbog stotine pjevačica i pjevača, plesačica i plesača, nego i zbog 25. rođendana. Dug je to staž i lijepi broj kojim se ne mogu pohvaliti neki mnogo bučniji programi.

 • 01. srpanj 2015.

  Teatar Exit: "Crveno"

  CRVENO je priča o znamenitoj narudžbi serije murala za restoran na «krovu svijeta» Four Seasons u zgradi Seagram u New Yorku koja je još bila u izgradnji kada je Mark  Rothko prihvatio posao. Kroz interakciju između Marka Rothka, giganta apstraktnog ekspresionizma, i njegovog mladog asistenta Kena, ova priča o stvaranju proteže se na period od dvije godine u kojem Rothko grozničavo radi na Velikom Opusu.