Novosti

 • 29. svibanj 2015.

  Koncert "Camerata Garestin"

  Ansambl "Camerata Garestin" okuplja vodeće hrvatske vokalne i instrumentalne interprete glazbe 17. i 18. stoljeća. Osnovan je 2008. godine na poticaj varaždinskog violončelista Krešimira Lazara, uz suosnivače sopranisticu Ivanu Lazar, flautista Danija Bošnjaka te čembalista i orguljaša Krešimira Hasa. Sastavljen je od glazbenika čija bogata iskustva već dulje vrijeme doprinose kulturnom i umjetničkom životu Republike Hrvatske. Taj doprinos članova ansambla već je više puta i prepoznat od strane Ministarstva kulture Rebublike Hrvatske, koje u prepoznatljivoj mjeri i podupire rad ansambla.

 • 27. svibanj 2015.

  Obavijest o radnom vremenu blagajne za vrijeme trajanja proslave rođendana Grada Karlovca

  Obavještavamo poštovane posjetitelje da će radno vrijeme blagajne kazališta Zorin dom u vrijeme proslave rođendana Grada Karlovca biti prilagođeno ovoj manifestaciji. Za sve programe koji će se održavati unutar zatvorenog prostora (Stari grad Dubovac, atrij Veleučilišta) potrebno je podignuti besplatne ulaznice zbog ograničenog broja mjesta.

 • 25. svibanj 2015.

  VAŽNA OBAVIJEST!!!!

  Obaviještavamo sve posjetitelje da će se svečano otvorenje Dana Grada i cjelovečernji program, zbog lošeg vremena, održati u velikoj dvorani Zorin doma.

 • 23. svibanj 2015.

  Karlstadt Kunst Cabaret

  U subotu, 23. svibnja u 20 sati u "Zorin domu" će igrati "Karlstadt Kunst Cabaret". Na duhovit i zanimljiv način Pelivani će nam dočarati kako su Karlovčani preživjeli sva povijesno-politička previranja od najezde Turaka, Prvog svjetskog rata, Drugog svjetskog rata, Domovinskog rata te ulaska u EU. 
 • 21. svibanj 2015.

  Rezultati natjecanja "Aurora Cantat"

  Međunarodno zborsko natjecanje "Aurora Cantat" održano je 16. svibnja u Zorin domu. Natjecalo se 26 zborova koji su se natjecali u četiri kategorije. Ocjenjivački odbor činili su: Bojan Pogrmilović, Henri Pompidor i Branko Starc.

 • 16. svibanj 2015.

  AURORA CANTAT - međunarodno natjecanje zborova

  Natjecanje zborova "Aurora Cantat" održat će se po prvi puta 16. svibnja u 11:30 sati u karlovačkom Zorin domu. Organizatori su Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora i Hrvatska udruga zborovođa.

 • 15. svibanj 2015.

  Karlovački vrtuljak 2015. - živimo zajedno, ali s razlikama

  I ove godine Društvo naša djeca Karlovac u suradnji s Upravnim odjelom za društvene djelatnosti Grada Karlovca, Gradskim kazalištem Zorin dom, Gradskom knjižnicom Ivan Goran Kovačić te udrugama i ustanovama koje djeluju u gradu Karlovcu organizira manifestaciju Karlovački vrtuljak koja će se odvijati od 10. svibnja do 17. svibnja 2015. godine.
 • 14. svibanj 2015.

  VAŽNA OBAVIJEST!!!!

  Obavještavamo sve da će se program za srijedu, 8. srpnja, održati u glavnoj dvorani Zorin doma zbog mogućeg lošeg vremena.
 • 12. svibanj 2015.

  Najnoviji intervju ravnatelja Srećka Šestana

  Sve što niste znali o ravnatelju Gradskog kazališta "Zorin dom", gospodinu Srećku Šestanu, možete pročitati u najnovijem razgovoru za "Ka portal" na ovom linku:
 • 11. svibanj 2015.

  Svečani koncert povodom Dana Europe

  I Hrvatska će se kao 28 zemlja članica Europske unije pridružiti obilježavanju Dana Europe koji se slavi 9. svibnja.Taj dan posebno slavi mir i ujedinjenost europskih kulturnih tekovina od kojih je glazba sigurno najobuhvatnija umjetnost koja ne poznaje granice i gdje su suradnje i promocije najviših umjetničkih vrijednosti poznate već stoljećima. U Zorin domu će se povodom obilježavanja Dana Europe, u ponedjeljak 11. svibnja u 20 sati, održati svečani koncert dvojice svjetski poznatih solista; violinista Gorana Končara i violončelista Davida Grigoriana.

 • 09. svibanj 2015.

  Histrion: "Bunjevački blues"

  Tomislav Žigmanov napisao je još jednu potragu za nacionalnim identitetom u prostorima gdje se bunjevačkom ikavicom označava ona razlika koja se ne smije i ne može tako lako zaboraviti. Autorova energija okupljena oko priča u zbirci "Prid svitom", a pretopljena u dramski tekst "Bunjevački blues", kreće iz 'naroda za narod', tragajući za onim zanimljivim, sretnim i tragičnim zbivanjima u svakodnevlju koje će se, kada budu zabilježeno, prenositi generacijama. O njemu će se divaniti...