Novosti

 • 24. ožujak 2015.

  VIKEND MATINEJA: "Zmaj i princeze"

  U sklopu vikend matineje za najmlađe pogledajte predstavu "Zmaj i princeze" Lutkarskog kazališta iz Mostara u subotu i nedjelju u 11 sati.
  Režija: Kyriakos Argyropoulos, Stanislav Stanev
  Igraju: Ivan Nevjestić, Marta Haubrich, Ružica Bošković
 • 20. ožujak 2015.

  Svjetski dan kazališta za djecu i mlade

  Svakog 20. ožujka, kazališta za djecu i mlade slave svoj dan – Svjetski dan kazališta. Ovaj dan, ustanovljen od svjetske organizacije kazališta za djecu i mlade ASSITEJ slavi se u cijelome svijetu.

 • 14. ožujak 2015.

  Večer sevdaha

  Zrinka Posavec nova je zvijezda sevdaha na europskoj glazbenoj sceni. Ona je u svoj nastup utkala znanje, ljubav prema pjevanju, kreativnost, osebujan glazbeni izričaj i veliki emocionalni kapacitet. Zrinkin sevdah je pitak, nježan, iskren, suvremen i živ. Pune dvorane i publika koja svaki puta iznenadi svojim sve jačim aplauzom i poziva je da se vrati na scenu razlog je zašto Zrinka Posavec želi nastupati i pokloniti svoje emocije, glas i glazbu ljudima i širom svijeta.

 • 14. ožujak 2015.

  Čarobnjak iz Oza - VIKEND MATINEJA

  Predstava "Čarobnjak iz Oza" nastala je prema motivima romana L. Franka Bauma, a može se pogledati u sklopu vikend matineje 14. i 15. ožujka u 11 sati.

 • 08. ožujak 2015.

  Izložba portretne fotografije "Lica žene"

  Izložba portretnih fotografija "Lica žene", autora Denisa Stošića, inspirirana je ženama koje svojim životom i odnosom prema okolini pružaju pozitivan primjer drugima. Svaka je od njih prošla svoju borbu iz koje je izišla snažnija i sa više empatije prema okolini. Niti jedna nije pristala na ulogu žrtve. Bez obzira koliko puta bačene na pod, ustaju i nastavljaju naprijed. Mogućnosti u životu stvaraju same, ne čekajući da im se stvari dogode same od sebe. Kroz godine posvećenosti cilju, zanemaruju velik dio vlastitih potreba i želja s namjerom da svom potomstvu omoguće najbolje. Njihova veličina leži u ženstvenosti, nježnosti, inteligenciji i intuiciji; karakteristikama koje današnje društvo prečesto ocjenjuje kao slabosti.

 • 07. ožujak 2015.

  Koncert "Francuski poljubac" uoči Dana žena

  I ove godine Dan žena obilježit će se u Zorin domu prigodnim koncertom pod nazivom "Francuski poljubac". Na koncertu sudjeluju brojni glazbenici koji će izvesti bogati program poznatih skladatelja.
 • 07. ožujak 2015.

  VIKEND MATINEJA: "Veliki i mali"

  Popularna predstava Dramskog studija "Veliki i mali" igrat će u sklopu vikend matineje za najmlađe 7. i 8. ožujka u 11 sati u Zorin domu. Predstavu režira Sanja Hrnjak, a izvode članovi Dramskog studija. Plutajući između dvaju vremena, predstava „Veliki i mali“ ulazi u svijet odraslih i njihova sjećanja na doba u kojem su oni odrastali, stavljajući ga u opreku sa sadašnjošću, u kojoj rastu na drugačiji način njihova djeca.