Novosti

 • 28. veljača 2015.

  Kazalište Trešnja: "PEPELJUGA" - VIKEND MATINEJA

  Bila jednom... da, tako počinju bajke pa i bajka o Pepeljugi. Bila jednom lijepa djevojka kojoj su se događale ružne stvari. Ostala je sama na svijetu, ali ne posve sama – živjela je s maćehom i njezinom kćerima koje ju nisu voljele. I ne samo to. Tjerale su je da radi od zore do mraka i da im ugađa, a one su spavale do podne i smišljale kako će joj napakostiti. Plakala je i pregačom brisala suze s lica umrljanoga pepelom. A onda se sve promijenilo...Kako?

   

 • 27. veljača 2015.

  Izložba keramike "Ambijentalne svjetiljke"

  Otvorenje izložbe pod nazivom "Ambijentalne svjetiljke", autora Davorke Derda Hudec i Miroslava Hudeca bit će 27. veljače u 19 sati u Zorin domu. Izložba ostaje otvorena do 8. ožujka.

 • 27. veljača 2015.

  "TRI BRATA" - premijera

  I ovaj mjesec očekuje nas nova premijera. Radi se o crnjak komediji "Tri brata" namijenjenoj mladima.

 • 21. veljača 2015.

  Vikend matineje: "Zvonar crkve Notre Dame"

  U sklopu vikend matineja za najmlađe, 21. i 22. veljače u 11 sati, u Zorin domu pogledajte igrano-lutkarsku predstavu "Zvonar crkve Notre Dame".

 • 21. veljača 2015.

  Scena Gorica: "Sve u tri"

  Predstava "Sve u tri" izravno progovara o mukama odrastanja kroz nesvakidašnji događaj. Scena Gorica ovim projektom aktivno pruža podršku mladim umjetnicima i otvara im put ka afirmaciji.
 • 19. veljača 2015.

  Singrlice i band: "Nizvodno od izvora"

  Karlovačko-samborski ženski vokalni ansambl Singrlice, osnovan 2007. godine, njeguje hrvatsku etno glazbu kroz autorski pristup u obradi i izvođenju izvornih tradicijskih napjeva.

 • 14. veljača 2015.

  VALENTINOVO POD MASKAMA

  Bliži se Valentinovo, a ako ne znate kamo ćete izvesti svog partnera/icu, Zorin dom je pripremio za vas romantično "Valentinovo pod maskama".

 • 12. veljača 2015.

  Dječji zbor Zorica snima dva spota za top listu Dječje televizije

  Dječji zbor Zorica danas je u Zagrebu, na snimanju spotova za Dječju TV i njihovu top listu! Ove uspješne male pjevačice i pjevači iz grada na četiri rijeke prošle su godine na Festivalu “Mali Split” osvojili nagradu umjetničkog ravnatelja festivala, a sada će se i na ovaj način predstaviti cjelokupnom hrvatskom dječjem auditoriju.


 • 04. veljača 2015.

  KAZALIŠTE RUKOMETAŠIMA

  Kazalište "Zorin dom" pomaže Hrvatskom rukometnom klubu Karlovac kupnjom ulaznice za predstavu "Zlatne rukavice". Predstava će igrati 4. veljače i 18. veljače u 20 sati.
 • 01. veljača 2015.

  "Tri praščića i zločesti vuk" - plesna predstava

  U nedjelju, 1. veljače, ponovno započinju VIKEND MATINEJE u Zorin domu! Prva na redu je plesna predstava "Tri praščića i zločesti vuk" koja je na programu prema starom rasporedu, u 11 sati. Isti dan, predstava će gostovati i u Samoboru u 17 sati.