Novosti

05. travanj 2022.

JAVNI NATJEČAJ za izradu vizualnog identiteta International Puppet Theatre Festival Karlovac - InPuT Fest Karlovac

Gradsko kazalište "Zorin dom" u suradnji s Gradom Karlovcem, Karlovačkom županijom i Ministarstvom kulture i medija organizira prvi po redu International Puppet Theatre Festival Karlovac pod imenom – InPuT Fest Karlovac, koji će se održati u terminu od 25. svibnja 2022. - 29. svibnja 2022. godine.

Što je InPuT Fest Karlovac?

Festival predstavlja spoj kulture i edukacije te tradicije grada Karlovca kao najbolje prometno povezanog grada sa cijelom Hrvatskom. Ovaj festival nudi razne lutkarske predstave i događaje na nekoliko lokacija u samom centru grada sa ciljem oživljavanja užeg centra grada, bogatog poviješću. Ulične aktivnosti imaju krajnji cilj stvaranje nove publike koja će ubuduće biti vjeran posjetitelj InPuT Fest-a, kao i ostalih kulturnih programa koje Karlovac nudi, te vraćanje publike u samo gradsko kazalište. Festival osim lutkarskih predstava nudi razne izložbe, seminare, okrugle stolove i radionice koje će služiti za edukaciju svih sudionika festivala.

 

OBAVIJEST:

Na objavljeni Natječaj za izradu vizualnog identiteta International Puppet Theatre Festivala Karlovac pristiglo je šest (prijava).

Odlukom Povjerenstva za provođenje postupka odabira ponude na natječaj, odabran je prijedlog vizualnog identiteta InPuT Festa Karlovac autorice Mirjane Pjevac.

Zahvaljujemo svim autorima koji su se javili na natječaj i dostavili svoje uistinu kreativne i zanimljive prijedloge.

 

 

DOKUMENTI: