Novosti

10. srpanj 2021.

ZVJEZDANO LJETO 2021.,Karlovački pelivani: Karlstadt Kunst Cabaret, KAKAFE

Na duhovit i zanimljiv način Karlovački pelivani stvorili su u ovom umjetničkom kabareu koherentan satirički kolaž kritizirajući hrvatsku političku scenu, društvo i mentalitet. Pelivani progovaraju o onome što se mnogi boje reći, govore o svemu onome što su parametri u našem društvu, a što ne bi trebali biti.

Kabaret započinje prikazom kako su Karlovčani preživjeli sva povijesno-politička previranja od najezde Turaka, Prvog svjetskog rata, Drugog svjetskog rata, Domovinskog rata te ulaska u EU. Saznat ćemo kako je živio Karlovčanin toga doba, kako živi danas, koje su ga muke mučile i kakva ga je sreća snašla. Karlovački pelivani znaju i pokazat će kako se uspijeva u Lijepoj našoj. A što rade naši vrijedni političari kada se okupe u Saboru? Kormilare li oni dobro hrvatskim brodom? Otkrit ćemo u „političkom aerobiku“. Tko zna zviždati najbolje u Hrvata? U kakvoj su vezi zviždanje i kazališna garderoba? Je li moguće repati na recepte iz kuharice?  Odgovore na ova i mnoga druga pitanja pronaći ćete u urnebesnoj komediji „Karlstadt Kunst Cabaret".

Režija: Peđa Gvozdić

Igraju:
Peđa Gvozdić, Giulio Settimo, Vanja Gvozdić, Petra Cicvarić, Katarina Baban, Azra Gorić, Nino Pavleković, Sanja Mus, Marino Mihelić, Lino Brozić, Goran Glavač, Dominik Karakašić, Miroslav Jakšić, Anđela Fajt

ZVJEZDANO LJETO 2021.

Košarkaško igralište Šanac, 10.7. u 21 sat

KAKAFE