Novosti

14. veljača 2020.

Humanitarna modna revija "Ljubav za njih"

LJUBAV ZA NJIH - humanitarna modna revija i izložba doniranih radova i umjetničkih dijela za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim socijalno ugroženim obiteljima, 14. veljače 2020. u 19 sati u Zorin domu.

Na dan rezerviran za ljubav pozivamo vas  da dio svoje ljubavi podijelite i sa njima... mališanima smještenim na bolničkim odjelima čiji je dan već onaj sljedeći - 15. veljače - Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti.
Modnu reviju organizira se u suradnji sa obrtom "Modni kutak" iz Karlovca koji okuplja modne dizajnere  te frizerskim i kozmetičkim salonima: "Blanka", "Studio M", "Mevlida", "Stil", "Nika", "Glory",  "Glos" te Mješovito industrijsko-obrtničkom školom iz Karlovca.

Ovim humanitarnim događajem prikupljamo pomoć za naše mališane, djecu oboljelu od malignih bolesti koji su trenutno na liječenju. Pomoći se može kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kn i dolaskom na modnu reviju, kupnjom doniranih modnih artikala, odjeće i modnih dodataka te umjetničkih slika koji će biti izloženi od 14 do 16. veljače u Zorin domu. Reviju na poseban način podržavaju i iskaknute žene Karlovca, ravnateljice škola i ustanova, direktorice i pročelnice karlovačkih ustanova koje će nositi i predstaviti dizajnerske modele. Modne novitete i detalje nosit će i učenice srednje škole MIOŠ iz Karlovca te mališani dječjeg vrtića Karlovac, vrtić Gaza, skupina Sportići 3.

Ovim humanitarnim događajem nastoji se uzdići ljubav u svoj svojoj plemenitosti i zato hvala svima koji će biti u mogućnosti pomoći. Već sada to su: Grad Karlovac i Gradsko kazalište Zorin dom, Lana - karlovačka tiskara, obrt Modni kutak, modni dizajneri, frizerski i kozmetički saloni, škole i vrtići.


Pozivamo sve da budu dio ove posebne ljubavne priče...


Valentinovo, 14. veljače u 19 sati, Zorin dom