Novosti

18. ožujak 2019.

Glazbeno scenska predstava "Rusfaj" gostuje na XII. Gumbekovim danima

Glazbeno scenska predstava "Rusfaj!" gostovat će na XII. Gumbekovim danima u Histrionskom domu u Zagrebu te će gledatelje povesti na putovanje kroz kultne filmske i kazališne uspješnice, praćene hitovima iz filmova i mjuzikla.


 


"RUSFAJ" je nastao u suradnji "Karlovačkih pelivana" i "Karlovačkog kazališnog orkestra" (KaKaO) koji je osnovan krajem 2018. godine s ciljem upotpunjavanja kazališnog repertoara te je sastavljen od poznatih karlovačkih glazbenika i pokojeg gosta.
"Karlovački pelivani" već niz godina uspješno sudjeluju u nizu predstava i projekata ne samo kazališta već i gradskih manifestacija te su prihvaćeni od strane publike kao kultni simbol grada Karlovca. "Karlstad Kunst Cabare" jedna je od pelivanskih uspješnica, a neki njezini dijelovi poput "Političkog aerobica" postali su predmet sudjelovanja u talent showu i hit na društvenim mrežama. "Karlovački pelivani" nastali su s ciljem okupljanja talentiranih mladih glumaca čiji je marljiv trud i rad nagradila i prepoznala publika te su nastavili suradnju kroz godine, što je rezultiralo i novim članovima. Njihovim glazbeno scenskim nastupom dominira nota humora kroz čitavu izvedbu, nastojeći time prikazati društvene, gospodarske i političke probleme našega društva. "RUSFAJ" je zamišljen kao red glazbe, red plesa, začinjen glumom i smijehom. Pelivani nas vode kroz filmske i kazališne uspješnice poput "Jalta, Jalta", "Pakleni šund", "Briljantin", "Naše malo misto", "Samo jednom se ljubi"...

Ova kabaretska predstava namijenjena je svima željnim smijeha, opuštanja i dobre glazbe uz poznati pelivanski pozdrav:

"KAD VAM DOĐU LOŠI DANI, TU SU - KARLOVAČKI PELIVANI!"