Novosti

14. veljača 2018.

Valentinovo u Zorin domu uz Ninu Kraljić

Tek smo se malo odmorili od veselog prosinca, a već nam brzim koracima stiže još jedna prilika za darivanje od srca, romantični koncert iz snova i prigodni "ljubavni" domjenak . Naravno, riječ je o Valentinovu! 

 

Valentinovo ili Dan zaljubljenih, jedan je od najljepših dana u godini koji svaka zaljubljena osoba želi obilježiti u društvu svoje ljubavi stoga je kazalište Zorin dom za ovaj poseban dan pripremilo romantični koncert Nine Kraljić.
Nina Kraljić, mlada je i talentirana glazbenica, vlasnica zasigurno jednog od najljepših vokala ovih prostora, dobitnica nagrade Porin za najboljeg novog izvođača, finalistica Eurovision Song Contesta 2016 godine, te pobjednica prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Nina će se karlovačkoj publici predstaviti u pratnji svog benda, kojeg čine gitarist Miro Gugić i udaraljkaš Marko Šturman. Nina i njen band povest će nas na glazbeno putovanje kroz nostalgičan i romantičan zvuk  prekrasnih obrada hitova u sasvim unikatnim aranžmanima prilagođenim samoj prigodi Valentinova, izvest će nam pomno biran repertoar world music skladbi, filmske glazbe, prekrasnih ethno pjesama ljubavne tematike te ljubavnih klasika iz svih dijelova Hrvatske, ali i vlastitih skladbi sa njenog albuma naziva „Samo“. Karlovačka publika prvi put će tako ugostiti Ninu i njen band upravo za Valentinovo i  uživati u njezinim prepoznatljivim interpretacijama tradicionalnih klasika i poznatih hitova ljubavne tematike.
Ukoliko ste u nedoumici kako i gdje provesti Valentinovo, pozivamo vas da dođete na ovaj prelijepi koncert i romantičnu večeru u Zorin domu.

Srijeda, 14. veljače u 20 sati