Novosti

02. listopad 2017.

Kino u kazalištu: Film "Cafe Society"

U Gradskom kazalištu Zorin dom počinje prikazivanje filmova u okviru projekta "Kino u kazalištu". Budući da Karlovac još nema svoje kino, kazalište Zorin dom do kraja godine organizira filmske produkcije svakog ponedjeljka počevši od 2. listopada.

 

U prošloj sezoni predstavljeni su filmovi umjetničke vrijednosti sa Berlinskog festivala i Festivala u Cannesu koji su bili veoma dobro posjećeni. Ova sezona započet će filmom redatelja Woody Alena "Cafe Society", 2. listopada u 20 sati.
Uloge: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell
Sadržaj:
New York tridesetih godina prošlog stoljeća. Budući da mu je dosta roditeljskih svađa i brata gangstera, Bobby Dorfman osjeća da mu je potrebna životna promjena. Odlučuje okušati sreću u Hollywoodu gdje ga ujak Phil, iznimno utjecajan agent, zapošljava u svojoj kompaniji. Bobby se u Hollywoodu ubrzo zaljubljuje, ali u djevojku koja ima dečka. Spreman je na prijateljstvo sve dok jednog dana ona ne pokuca na njegova vrata i kaže mu kako ju je dečko upravo ostavio. Sve se u Bobbyjevom životu mijenja i to na romantičan način.
Trajanje: 96 minuta