Novosti

29. ožujak 2017.

Dani smijeha Kerekesh teatra u Zorin domu

Dani smijeha Kerekesh teatra u Zorin domu počinju u srijedu 29. ožujka  i trajat će do subote, 1. travnja. Na programu će biti tri hit komedije: "Skupština", "Ljubaf" i "Krtice".

Srijeda, 29.3. u 20 sati
SKUPŠTINA
Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš
Igraju: Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Mijo Pavelko, Marija Krpan, Dragutin Novaković-Šarli

Kajkavska satirična komedija smještena u selo Črevo, u kojem postoji Seoski odbor koji zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu. Riječ je o komediji koja govori o općedruštvenim problemima vezanim uz obnašanje vlasti. U maloj seoskoj sredini kao što je Črevo taj općedruštveni problem poprima elemente satire i komike, kao što se često događa i u samom životu. Specifičnost Kerekešove "Skupštine" je prisutnost  predstavnika romske nacionalne manjine.
**************************************************************
Četvrtak, 30.3. u 20 sati
LJUBAF
Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš
Igraju: Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš

Novopečeni suprug Srećko baš i nije neki srećković kad mora živjeti pod istim krovom sa svojom punicom koju redovito posjećuje ljubavnik u predinfarktnom stanju. Njegova supruga ne zna ni što znači riječ "supruga", tako da je slučajno druženje s "toplim prijateljem" sasvim logično.
****************************************************************************
Subota, 1. 4. u 20 sati
KRTICE
Tekst i režija: Jan Kerekeš
Igra: Jan Kerekeš
Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za "Krtice" bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.