Novosti

24. travanj 2018.

Urnebesna komedija "Karlstadt Kunst Cabaret" na mini turneji

Od ponedjeljka do petka potrajat će mini turneja urnebesne komedije "Karlstadt Kunst Cabarett". U utorak, 24. travnja u 20 sati gostovat će u Puli te već u srijedu Karlovački pelivani putuju u Gospić. Već sljedećeg dana gostuju u Vodicama i za kraj igrat će u Karlovcu povodom obilježavanja dana Karlovačke županije.

Bit će to "ludilo županijske noći", a Pelivani će, kao i svaki put do sada, izvesti staru, a savim novu predstavu sa sasvim novim iznenađenjima. 
Na duhovit i zanimljiv način Karlovački pelivani stvorili su u ovom umjetničkom kabareu koherentan satirički kolaž kritizirajući hrvatsku političku scenu, društvo i mentalitet. Pelivani progovaraju o onome što se mnogi boje reći, govore o svemu onome što su parametri u našem društvu, a što ne bi trebali biti. Tko zna zviždati najbolje u Hrvata? U kakvoj su vezi zviždanje i kazališna garderoba? Je li moguće repati na recepte iz kuharice?  Odgovore na ova i mnoga druga pitanja pronaći ćete u urnebesnoj komediji „Karlstadt Kunst Cabaret“.

Glume: Peđa Gvozdić, Giulio Settimo, Vanja Gvozdić, Nenad Pavlović, Petra Cicvarić, Katarina Baban, Azra Gorić, Nino Pavleković, Katarina Strahinić, Dominik Karakašić, Sanja Šajatović, Marino Mihelić, Lino Brozić, Goran Glavač, Dominik Karakašić, Miroslav Jakšić, Anđela Fajt

Zorin dom, petak, 27. travnja u 22 sata