Novosti

21. veljača 2017.

Vikend matineja "Najbolji prijatelji"

U sklopu dječje matineje ovaj vikend možete pogledati zanimljivu, kvalitetnu i često nagrađivanu lutkarsku predstavu "Najbolji prijatelji". Predstava će igrati u subotu 25. veljače i nedjelju 26. veljače u 11 sati.

"Najbolji prijatelji" je topla i duhovita priča o osamljenom zmaju kojeg se svi boje, dok on na svoj pomalo nespretan način pokušava pronaći prijatelje.
Ovo je  priča o prijateljstvu, o samoći, o potrazi za srodnom dušom. Kroz jednostavnu formu, baloni pričaju priču o upoznavanju, prepoznavanju i prijateljstvu gdje se kroz igru spajaju i sprijateljuju naizgled nespojivi svjetovi. U ovoj priči prijateljstvo nadvlada sve razlike i teškoće koje nas često prate u životu. Orginalnost ove predstave su lutke odnosno baloni koji se animiraju po principu lutke. Predstava je namjenjena najmlađem uzrastu, ali isto tako i odraslima. Predstavu prati originalna glazba Tina Tonkovića koja je vrlo bitan faktor same predstave, a ujedno i „glumac“ u predstavi. Predstava je neverbalnog tipa, a samim time i razumljiva svima.